Endure 
Training & Performance

Trainingsvormen

  • Persoonlijke 1-op-1 training: in deze trainingsvorm bieden wij jou een op maat gemaakte training aan met een vooraf bepaalde focus op techniek, conditie, wedstrijdintensiteit/simulatie of een combinatie hiervan. Door deze 100% individuele aandacht kunnen wij jou het snelste de meeste progressie laten boeken. Wij vervullen hierin dus de rol van instructeur, bijvoorbeeld in het zwembad met een afgehuurde baan met instructie vanaf de badrand. Een ander voorbeeld is een fiets- of hardlooptraining op een buiten locatie (verkeersluw parcours of bijv. atletiekbaan) waarin er een individueel programma afgewerkt wordt. 
  • Groepstraining: in deze trainingsvorm bieden wij hetzelfde aan als bij de 1-op-1 training hierboven, alleen dan (de naam zegt het al) aan meerdere mensen tegelijkertijd. We zullen hierbij aantallen hanteren waarbij wij iedereen voldoende individuele aandacht kunnen geven.


Begeleiding

  • Voor het opstellen van trainingsschema's gebruiken wij het bekende trainingsplatform TrainingPeaks (www.trainingpeaks.com). 
  • Na het aanmaken van een eigen account (basic - gratis/premium - betaald) kun je de account aan onze Coach-account koppelen. Dit Coach-account geeft een ruime hoeveelheid aan (plan & analyse) functionaliteiten, maar het voornaamste is dat wij je hiermee van een toegankelijke, professionele trainingskalender kunnen voorzien waarop jouw dagelijkse trainingen gepland staan. 
  • Afhankelijk van het type device (sporthorloge/fietscomputer etc.) dat je gebruikt om je trainingen te registreren, is er een rechtstreekse integratie beschikbaar waardoor je op jouw device de geplande training kunt selecteren en uitvoeren. Na afloop uploadt jouw device de opgeslagen training naar TrainingPeaks, waarop wij jouw uitgevoerde training kunnen bekijken/analyseren. Deze werkwijze biedt daarnaast een uitstekende mogelijkheid om eigen feedback op je training te geven en voor ons om daar (snel) op te reageren.
  • Vind ons via TrainingPeaks: https://www.trainingpeaks.com/coach/enduretrainingandperformance#bio