Endure 
Training & Performance

Wie zijn wij?


Thomas Hounjet 

Mijn naam is Thomas Hounjet en ik ben al sinds 2016 actief in de triatlonsport. Voordat ik mijn eerste Triatlon volbracht had ik al wedstrijdervaring in de Duursport op het gebied van Roeien, Hardlopen en Wielrennen.


Na een periode van +/- 5 jaar was ik top Age Grouper op de halve- en hele triatlon (Ironman). 

Mijn belangrijkste resultaten zijn een eerste plaats bij Ironman 70.3 Westfriesland en een aantal podiumplaatsen bij o.a. Challenge Roth en Ironman Mallorca. Na het seizoen van 2022 heb ik besloten de overstap te maken naar het professionele niveau. 

Samen met Pascal ben ik op het idee gekomen om mijn kennis en ervaring in de

wedstrijdsport met andere atleten te gaan delen.

 

 

Pascal Timmermans

Mijn naam is Pascal Timmermans en ik ben militair-sportinstructeur, triatleet en oud-wedstrijdzwemmer. Na mijn CIOS en ALO opleidingen wilde ik militair-sportinstructeur worden. Dat ben ik nu zo’n 6 jaar bij de Luchtmobiele Brigade. Hier train ik zowel parate militairen als militairen in opleiding. 

Verder heb ik een trainerslicentie van de atletiekunie en volg ik momenteel de cursus triatlontrainer niveau 3.

Ik ben triatleet bij Triatlon Vereniging Arnhem (TVA) en het Nederlands Militair Team. In 2022 ben ik Nederlands Militair Kampioen geworden op de olympische afstand. Met TVA komen we uit in de Eerste Divisie van de Teamcompetities Triatlon. 

Als trainer luister ik goed naar de atleet, wat wil hij/zij bereiken of verbeteren en bekijk dan hoe we daar samen gaan komen. Ik vind dat het mooiste aan trainer zijn; om de atleet persoonlijk te helpen zijn/haar doelen te bereiken. Juist door mijn brede ervaring en opleiding binnen de sportwereld kan ik atleten hierbij goed ondersteunen.